Om mig

Jag älskar att stå på scen och har showat runtom USA, Sydafrika, Sverige, Finland och Förenade Arabemiraten. Min passion för dans började tidigt, men det var under tonåren i Sydafrika jag introducerades till pardans. Under dessa år dansade jag latinamerikanska danser, Rock'n'roll och Hustle.

 

År 2006 flyttade jag tillbaka till Sverige och började dansa Salsa, först lady styling men sedan även i par. Jag föll för Bachata när jag bodde i USA 2011-2013. Där var jag med i dansteamet Boston Touch under ledning av Ataca y La Alemana – ett av de främsta dansparen inom Bachatavärlden. Därefter fick Kizomba ett stort utrymme i mitt liv, det var kärlek vid första danssteget. 


Sedan 2013 har jag undervisat dans i Stockholm och Uppsala. Jag har även startat ett eget showteam, Las Corazoncitas, som showat på olika danskongresser i Sverige men även utomlands i bland annat Tyskland och Dubai.

 

Jag undervisar alltid med ett leende på läpparna och skapar en positiv och trivsam miljö för mina elever där fokus ligger på personlig utveckling, teknik och grunder. Jag tycker det är viktigt att eleverna känner att de förstår tekniken bakom stegen samtidigt som de har kul och får en och annan utmaning.

 

Jag älskar att undervisa. Min positiva energi skapar en glad miljö för eleverna. Jag gör det enkelt för eleverna att följa och lyckas. Mitt mål är att eleverna ska göra framsteg, bli utmanande och ha kul.